browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Palæobrød/stenalderbrød

Posted by on august 22, 2014

Mange af mine venner har spurgt efter opskriften på mit stenalderbrød. Og hvem vil ikke gerne glæde vennerne, så her kommer den.

Du skal bruge 800 g. blandet nødder. Jeg har en kasse til min nøddeblanding.  Så er der altid nødder klar, hvis lysten til at bage pludselig skulle kommer over mig – og det gør den ofte :0)

Min blanding består af mandler, hasselnødder, hørfrø, sesamfrø, solikkekerne, valnødder, pinjekerner og græskarkerner. Og alle nødder må selvfølgelig gerne være økologiske :0)

image

Bland de 800 g nødder med 4 æg (gerne økologiske), 3/4 dl rigtig god olivenolie og 1 tsk salt

image

Hæld “dejen” i en rugbrødsform beklædt med bagepapir

image

Bag brødet i en forvarmet ovn på 175 grader i 1 time. Tag derefter brødet ud af ovnen og lad det køle af på en bagerist.

image

Velbekommen :0)

Og tak til Thomas Rode for inspirationen :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *