browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Overfræser bortgives

Posted by on juni 2, 2011

image

2 Responses to Overfræser bortgives

  1. Niklas Nolsøe

    Hej, jeg er faldet over din blog da jeg generelt godt kan lide at surfe gds blogs. Men i det her tilfælde var det faktisk din skabseng der fik mig i nettet:) Du har vel ikke nogle færdige billeder af projektet vel? Har nemlig flere gange tænkt at lave en sådan løsning og starte projekt op. Mest for hyggens skyld. Pt er det ikke pladsen der mangler, men det kunne det jo blive med børn osv. Og nåh ja, så så jeg lige at du bortgiver en overfræser, er det stadig aktuelt?:) Tak for en spændende blog. Mvh Niklas

    • Jan

      Jo, jeg har nogle flere billeder af projektet som jeg skal have lagt på ved lejlighed. Der har været en del interesse for vores skabsseng projekt. Jeg er dog meget hængt op af arbejde pt. så tør ikke lige sige hvornår det bliver. Overfræseren er væk desverre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *