browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Enebærgryde med ris og salat med pærer og blåskimmelost

Posted by on november 15, 2015

Du skal bruge flg.:

1000 g hjortekød i små tern

Lidt smør

12 hele enebær

1 tsk tørret rosmarin

¾ l fløde. Gerne madlavningsfløde fra Oma

Salt

Peber

evt kulør

Sådan gør du:

Skær kødet i små tern. Brun det ad 2 omgange i lidt smør.

Knus enebær og rosmarin og tilsæt det til kødet. Kom ¼ fløde, salt og peber i, og lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 1 time. Rør jævnligt i gryden og spæd op med fløde efter behov.

Smag til med salt og peber inden serveringen

Tilbehør

Ris til 4 personer – læs på pakken hvordan dine ris skal koges 🙂

Salat med pærer og blåskimmelost

100 g blandet salat

1 radicchiosalat i strimler

2 pærer i skiver

salt og peber

100 g blå ost,gerne Blå Kornblomst

50 g røget mandler

Sådan gør du;

Anret salaten toppet med stykker af blå ost og de røget mandler. Lav evt en hindbærdressing til.

Hindbærdressing:

1 bakke hindbær

1/2 dl hvid balsamico

1/2 dl olivenolie

1 spsk dijonsennep

1 tsk honning

1-2 fed hvidløg

Salt og peber

Alt blendes sammen til en ensartet konsistens og så er dressingen klar.

Velbekommen – Jeg glemte at tage billeder af denne super nemme vinter ret, så det bliver næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *