browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

New York cheesecake med blåbær

Posted by on marts 13, 2015

imageimage

image

image

image

image

Opskrift på New York blueberry cheesecake

Bunden

300 g digestivekiks

150 g smør

Cheesecake fyld

600 g philadelphiaost

2 1/2 dl kesella 10% eller kvark

1 dl sukker

1 dl majsstivelse

2 tsk vaniliesukker

3 økologiske æg

1 dl piskefløde

200 g Hvid kvalitetschokolade

1 1/2 dl friske blåbær (eller fra frost)

1. Sæt ovnen på 175 grader.

2. Knus kiksene  fint i en mixer eller med hånden og bland smuldret med smeltet smør.

3. Tryk  kikseblandingen ud  i en teflonform med aftagelig sider 24 cm i diameter.

4. Forbag bunden i midtet af ovnen i ca 10 minutter og lad den køle af.

5. Sæt ovnen på l 200 grader.

6. Pisk  philadelphiaosten og kesella/kvark cremet i en skål.

7. Blanda sukker, majsstivelse og vaniliesukker i..

8. Rør æggene i et ad gangen og tilsidst piskepløden

9. Smelt chokolanden i et vandbad og bland den smeltede chokolade i fyldet

10.Hæld fyldet over kiksebunden og drys blåbær over

11. Bag kagen i midten af ovenen i ca 40 minutter.

12. Dæk evt kagen med staniol når den er bagt gyldenbrun, så den ikke bliver for mørk

13. Sluk ovnen og lad kagen stå på eftervarmen i ca 30 minutter

New York Cheesecake serveres som den er eller med en bærsovs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *